Daniel Dimitrijevic klar for Bergen Håndball – Bergen

Daniel Dimitrijevic klar for Bergen Håndball

Det er med stor glede at Bergen Håndball kan presentere ytterligere en lokal signering for sesongen 24/25. Lynvingen Daniel Dimitrijevic (22) har signert en avtale for neste sesong.

Bergenseren spiller i dag for vår samarbeidsklubb Fyllingen Håndball og har med sine 123 scoringer så langt i sesongen levert på et høyt nivå i 1. divisjon og er fra høsten klar for å ta steget opp i Rema 1000-ligaen.

Vi tok en prat med vår nye lynving:

Hvorfor valgte du Bergen? Det føltes ut som ett naturlig valg å ta! Det Bergen har klart å skape med supporterkultur er veldig imponerende og det føles ut som en klubb som er på riktig spor i håndball Norge. Samtidig har jeg også gode forhold til flere spillere fra før av, og en god relasjon med Fredrik Tønne.

Hva gleder du deg til? Gleder meg egentlig bare til å komme igang! Vi har en god gruppe med unge spillere som jeg har tro på kan overraske stort neste sesong! Men det å spille foran fullsatte tribuner i Bergen er virkelig noe jeg ser frem til.

Tanker om framtiden? Det er en spennende framtid i vente! Jeg er veldig stolt i å få være med på dette prosjektet. Håper vi klarer å overraske litt neste sesong, og har troen på at vi har det i oss!

Sportslig leder Vidar Gjesdal er svært fornøyd: Daniel er et fantastisk eksempel på en lovende ung lokal spiller som har jobbet bra gjennom flere sesonger som senior i et godt miljø hos Fyllingen Håndball. Han har gått gradene og utviklet seg over tid og er nå klar for å prøve seg i Rema 1000-ligaen. Ingenting gleder oss i Bergen Håndball mer enn når en lokal gutt tar stegene i en samarbeidsklubb og forhåpentligvis fortsetter å utvikle seg til å bli en toppspiller hos oss.

Også trener Fredrik Tønne smiler godt når han snakker om Daniel: Vi er veldig glade for å få med oss Daniel på laget neste år. Daniel er en lokal ung gutt som har jobbet hardt og målrettet over lang tid. Han har hatt god utvikling i vår samarbeidsklubb Fyllingen, og levert stabile prestasjoner i 1.divisjon i år. Han er en naturlig målscorer, som gjenspeiles i målsnittet hans på 6,5 så lang i sesongen. Daniel har X-faktor i sitt kontringsspill hvor han er ekstremt hurtig, og er også god fra straffemerket. I tillegg har han en spennende mentalitet og er en vinnerskalle. Dette blir spennende kvaliteter og få inn i laget!