Ny Bergenspartner – Søtt + Salt – Bergen

Ny Bergenspartner – Søtt + Salt

Gjennom hele vinteren har vi vært på jakt etter en ny samarbeidspartner på matfronten og vi kunne ikke vært mer heldig enn å få inn den herlige gjengen fra Søtt+Salt. Nå blir det de deiligste kanelsnurrene på kamp fremover!

Søtt+Salt er historien om de tre kokkene fra Bergen som vil få Bergen til å smake bedre. Historien handler om kjærlighet til kokkefaget, troen på at godt håndverk, gode råvarer, fantasi, kvalitet og vennlighet aldri går av moten. I 2024 er det tyve år siden Søtt+Salt åpnet dørene.

I dag har de fleste i Bergen hørt om Søtt+Salt og vi i Bergen Håndball er svært stolte av å få en slik kvalitetsbevisst samarbeidspartner med på laget. Daglig leder Erik Bjørnsen gleder seg allerede til lørdagens kamp: I lang tid har vi jaktet en samarbeidspartner som vi kan bruke på masse ulike eventer og jeg har misunnet Tertnesjentene sine kanelsnurrer på kamp lenge. Endelig får vi muligheten både til å servere fantastisk tapas ved større tilstelninger og andre ulike fantastiske varer til kiosken vår under kamp. Jeg ønsker og å skryte litt av alt Søtt+Salt har bidratt med i idretten siden oppstarten for nærmere 20 år siden og endelig kan vi stolt kalle de en samarbeidspartner til Bergen Håndball 🙂

Daglig leder på bakeriet til Søtt+Salt Eva Solheim gleder seg også over starten på et spennende samarbeid: Søtt+Salt har siden oppstarten i 2004 vært engasjert i idretten i Bergen, og det er noe vi ønsker å fortsette med framover.Vårt største fokus er breddeidretten, men vi ønsker jo også å hjelpe de klubbene som gjør det lille ekstra. Her ser vi at Bergen Håndball skiller seg ut og det har vi lyst til å være med på. Vi håper at søtt+salt kan bidra til at nivået på maten blir like bra som det som presteres på parketten.

Allerede på lørdagens storkamp i slaget om Vestlandet er det mulig å sikre seg de deilige kanelsnurrene fra Søtt+Salt i Åsane Arena så husk å sikre deg billett på: Bergen håndball – Ticketing Portal (woow.no)