Ny Bergenspartner – Telia – Bergen

Ny Bergenspartner – Telia

Ny uke og ny samarbeidspartner inn i byens råeste nettverk. Vi har gleden av å presentere Telia som vår nyeste Bergenspartner og ser fram til et svært spennende samarbeid på flere fronter.

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester til både privat og bedrift. I dag er Telia Norges største utfordrer med 2 300 medarbeidere som jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og menneskene som bor her.

Francisco Machuca som er senior salgsansvarlig for Telia Bergen ser for seg et spennende samarbeid og gleder seg til å ta del i nettverket framover: Telia er veldig glad og spent på samarbeidet med vår nye salgspartner Bergen Håndball. Gjennom god relasjon, lokal forankring og dialog skal vi sammen hjelpe medlemmer i nettverket med  fremtidens teknologiske løsninger, herunder IT, sikkerhetstjenester og digitalisering av deres virksomhet. Mye har skjedd de siste årene, både med tanke på digitaliseringen og nye behov/krav hos bedriftene, Telia ønsker sammen med Bergen håndball å være på «banen» og vise medlemmene i nettverket mulighetene vi kan skape sammen. Vi ser frem til et godt samarbeid med Bergen Håndball og potensielle nye samarbeidspartnere i nettverket.

Daglig leder Erik Bjørnsen gleder seg også over å få en nasjonal aktør med på laget: Jeg satt hjemme i sofaen i høst og kom over en artikkel om Telia som Norges største utfordrer og tenkte på direkten at her har vi en aktør som føler på mye av det samme vi føler på i kampen mot de store. Og da ikke på en negativ måte, men heller den følelsen det gir oss å ta opp kampen og vise at giganter også kan beseires. Gjennom hjelp av Promotions en annen samarbeidspartner i nettverket vårt ble jeg satt i kontakt med de riktige personene i Telia og i dag er jeg stolt over at vi får lov til å samarbeide med en så stor nasjonal aktør. Telia kan hjelpe oss på flere områder og vi gleder oss til å komme i gang med samarbeidet.

Skulle din bedrift trenge nye løsninger eller bare er nysgjerrig på hva Telia kan tilby: kontakt Francisco på tlf +47 40 00 03 25 eller fco@telia.no