– Nå skal det avgjøres – Bergen
Foto: John Vint Photography

– Nå skal det avgjøres

Med påsken i anmarsj er nærmer det seg avgjørelse for hvem som blir blant de åtte beste i Rema 1000-ligaen og får lov til å kjempe om den gjeveste tittelen i norsk håndball: Sluttspillmester!

Vi tar turen til Østlandet for å møte forhåndsfavoritt Kristian Kjelling og hans Drammen til dyst i kveld. Drammen har levert en solid sesong så langt og ligger for øyeblikket på femteplass og har sikret seg sin sluttspillplass allerede. Samtidig er de fortsatt med i medaljekampen og har dermed alt og spille for i kveldens oppgjør. For Bergen sin del er kveldens kamp en av fire nøkkelkamper for å sikre oss plass i sluttspillet.

Assistenttrener Sølvi Hylleseth reiser sammen med Professoren over fjellet med en sulten gjeng: Vi ser frem til ny kamp og nye muligheter mot Drammen. Vi fightet lenge med de sist, men klarte aldri helt å sette forsvaret. Vi har stort fokus på forsvar og målvakt i dagens kamp, for vi er helt avhengig av å treffe bakover og på den måten gi Tord gode forutsetninger hvis vi skal henge med. Så vet vi også at Drammen er sterk i sitt ankomst spill. Kantene er gode i løpespillet, så her gjelder det å følge med.

Nærbø kampen sist ga oss selvtillit på ett par områder som blir nøkkelen for oss i dagens kamp. Det ville vært fint hvis vi kunne levert en solid prestasjon og ta noen steg i forhold til å skape noe mer stabilitet i laget. Vi gleder oss 🤩

Vår ringrev på venstrekanten Iben Hvidsten er klar på at laget er godt forberedt og gleder seg til kveldens oppgjør: Jeg tror det blir en kamp med ekstremt høyt tempo og mange mål , der jeg laget med best målvakt vinner. Vi er underdog og det er et stempel vi liker å ha.
Vi er godt forberedt og troppen er frisk, rask og sulten etter en liten pause i kampprogrammet. Det er nå sesongen skal avgjøres✌️

Kampen kan ses på tv2play med avkast 17.30