-Revansjelysten er stor – Bergen
John Vint Photography

-Revansjelysten er stor

Med Fjellhammer sin overraskende seier over Nærbø i går ligger alt til rette for en spennende søndag for guttene som tar i mot Sandnes i Kvinnherad Arena. Sjeldent har vi hatt en bedre oppvarting til kamp, så nå er kun opp til oss selv og levere slik at vi sikrer oss en av de åtte livsviktige sluttspillplassene.

Sandnes var Rema 1000-ligaens store overraskelse denne høsten, men har fått en tøffere andre halvdel og ligger for øyeblikket på 11. plass akkurat over kvalikplassen så det ingen tvil om at vi møter et lag som kjemper for livet i dagens oppgjør. I borteoppgjøret var Sandnes det klart beste laget og endte opp med 2 poeng og 31-28 seier.

«Verdens beste keeper» Tord Vårdal spilte en glimrende kamp torsdag i Drammen og er klar for å kjempe om to nye poeng: Det er en svært viktig kamp for å nå sluttspillet. Vi tapte sist mot Sandnes, så i dag er det mye revansjelyst i spillertroppen. Jeg må få lov å takke Kvinnherand Håndballklubb for en fantastisk oppvartning og håper mange tar turen i hallen i dag.

For min egen del blir det kjekt med masse familie på tribunen og alle de fremmøtte skal få se hvem som er best på Vestlandet!

Kampstart 17.00, billetter kan du sikre deg her: Bergen håndball – Ticketing Portal (woow.no)

Har du ikke anledning til å ta turen kan kampen også ses på tv2play!