Ny Bergenspartner – MM Bergen AS – Bergen

Ny Bergenspartner – MM Bergen AS

Med påsken i anmarsj har markedsavdelingen til Bergen Håndball en skikkelig gladnyhet å komme med: MM Bergen er siste tilskudd i et stadig voksende nettverk og med en tidligere håndballspiller som daglig leder er det med stor glede at vi kan ønske de velkommen på laget.

MM Bergen driver to populære restauranter i hjertet av Bergen og har etablert seg som en ledende aktør i byens kulinariske scene. MM Atmosphere, åpnet i mai 2023 i 9. etasje av Ole Bull huset, er kjent for å tilby byens beste utsikt med sin store takterrasse. Her kan gjestene nyte alt fra enkle og smakfulle alternativer til fersk sjømat og andre delikatesser. Den andre restauranten, MM Cafe & Bar, beliggende i 1. og 2. etasje av Ole Bull huset, er et yndet sted for å smake på de velkjente MM-retter, og fredag og lørdag kveld er det DJ og feststemning for alle gjester.

Den positive og kvalitetsbevisste gjengen i MM Bergen ser verdien av å bli en del av vårt nettverk, og er klare til å støtte oss på veien tilbake til toppen av norsk håndball.

Daglig leder Jonas Frid uttrykker sin store tilfredshet med den nye avtalen og ser frem til et fruktbart samarbeid: Som stolt samarbeidspartnere med Bergen Håndball er vi opptatt av å støtte det lokale håndballmiljøet i Bergen. Vi erkjenner viktigheten av at lokale krefter går sammen for å bygge opp et sterkt lokalt topplag, og derfor var det naturlig for oss å velge Bergen Håndball som vår samarbeidspartner.

I tillegg til dette ønsker vi å knytte sterke relasjoner mot bedriftsmarkedet i Bergen. Vi ser på dette nettverket som en potensiell plattform for å utvide vår kontaktflate og knytte bånd til nye potensielle kunder og samarbeidspartnere. Vårt mål er enkelt: vi ønsker å skape et møtested hvor vi kan samles med andre som deler vårt mål om positiv utvikling i næringslivet.

Vi har tro på Bergen Håndball, og er sikre på at laget vil markere seg i årets sluttspill.

Har du planer om firmasamling, sosial sammenkomst, sommeravslutning, julebord eller lignende, nøl ikke med å ta kontakt med MM Bergen!

Vi ønsker MM Bergen hjertelig velkommen på laget og ser frem til mange flotte øyeblikk sammen.