– Nå må vi sette handling foran ord – Bergen
Foto: Rune Eng

– Nå må vi sette handling foran ord

Da er tiden kommet, sesongavslutningen! Tiden der alt skal avgjøres, tiden der de store spillerne står fram og leverer fra øverste hylle. Det er blod, svette og kanskje noen tårer!? Det er drama i flere akter, det er nerver. Hvem kaprer de siste plassene i årets sluttspill? Blir det Nærbø, Haslum, Halden eller oss som får den bitre 9. plassen i årets Rema 1000-liga? Jeg vet ikke hvem av de tre første det blir, men jeg er sterk i troen på at det ikke blir oss.

I kveld tar vi i mot Fjellhammer i en nær fullsatt Framohall, et lag som mistet noen viktige brikker midtveis i sesongen grunnet økonomiske problemer, men som kjemper med nebb og klør for unngå kvalifiseringsplassene. Sist lørdag tok de en kruttsterk seier hjemme mot Nærbø, så de har på ingen måte gitt opp. På trenerbenken mangler det verken rutine eller kvalitet med både tidligere norsk landslagstrener Robert Hedin og nåværende landslagstrener i Sverige Glenn Solberg.

Vi vet at både trenere og spillere er godt forberedt og kommer til å gi alt på banen for å sikre oss poengene vi trenger. Får de den lille ekstra drahjelpen fra en fullsatt Framohall har vi kanskje en magisk aften i vente?

Med seier i dag er vi svært nære å sikre oss plass i sluttspillet og da er det helt det samme for meg om det er Kolstad eller Elverum som kommer på besøk, vi skal sjokkere de en gang for alle! Men det får vi komme tilbake til, for i kveld er det Fjellhammer og serieavslutning som gjelder!

Vel møtt til kamp hvor det nå er på tide å følge Gabrielle sin formaning og sette handling foran ord, levere varene og nyte øyeblikket!

Kampstart 18.00!

Med sportslig hilsen

Erik Bjørnsen

Daglig leder