-Sannhetens time er kommet – Bergen
Foto: Kjell Eirik Henanger / Livesportphoto

-Sannhetens time er kommet

Da skal det avgjøres, forutsetningene er enkle: med seier i dagens TV2 sendte oppgjør mot Bækkelaget sikrer vi 6.plassen i årets Rema 1000-liga og er klare for sluttspillet!

Skulle det mot formodning ikke bli seier i hovedstaden er vi avhengig av at enten Kolstad slår Haslum, Runar slår Nærbø, eller at våre gode venner Viking TIF hjelper oss med seier hjemme i Bergen mot Halden. For en spennende kveld vi har i vente!

Bækkelaget har virkelig kniven på strupen i kampen om å unngå kvalifiseringspill om nedrykk og det går rykter om en kraftig mobilisering på tribunen før kveldens oppgjør. Vi møter flere gamle kjente med tidligere FyllingenBergen spillere Leander Seime og Jens Dolberg i spissen. Den hardskytende dansken innehar 4.plassen på årets toppscorerliste med 141 nettkjenninger og et snitt på 5,6 mål per kamp, så uten tvil en spiller vi må være forberedt på. Bergenser og venstrekant Leander Seime står med 97 mål i årets sesong og har levert nok en solid sesong for hovedstadslaget.

For vår egen del handler det om å sette standarden fra start og vise at vi er klare for spise kirsebær med de store i årets sluttspill. Vår egen danske Rasmus Carlsen som står med 128 mål sålangt i årets sesong er klar i talen før kveldens oppgjør: Endelig er vi kommet så langt i sesongen hvor alt skal avgjøres og det kjennes deilig. Vi har kjempet og kjempet gjennom høsten og vinteren for å komme oss i denne posisjonen vi nå er i, så nå gjelder det å gripe muligheten og gå ut på banen og vise at vi faktisk er et bedre lag en Bækkelaget. Sannhetens time er kommet 🙂

Bli utrolig en artig med TV kamp og spille foran forhåpentligvis fulle tribuner. Selve kampen kan bli en tett affære. Bækkelaget har en god første 7’er så for oss handler det om at løpe masse med de!

Oppgjøret vises på TV2 Sport 1 med sendestart 18.00!

Det blir live-trekning av sluttspillet på samme kanal like etter kampslutt.