Vi er klare for Bergen Håndball sin første sluttspillskamp – Bergen
Foto: Kjell Eirik Henanger / Livesportphoto

Vi er klare for Bergen Håndball sin første sluttspillskamp

Professoren har tatt med seg spillerne til Elverum til den første av tre mulige kvartfinalekamper.

Vi unngikk Kolstad i kvartfinale-oppgjøret i sluttspillet, men ble valgt av serietoer Elverum i kampen om en semi-finale. Det er ingen hemmelighet hvem som har statistikken på sin side, og hvem som er storfavoritter inn i første kamp i Terningen Arena i dag. Avisen Østlendingen har allerede fått frem litt fyring fra både Elverum og vår daglige leder, Erik Bjørnsen, men nå er det på tide å høre hva professor Tønne har å si om kampen i dag.

Elverum har et veldig godt lag med gode spillere i alle posisjoner. Det er selvsagt lett å trekke frem Tobias Grøndahl som har prestert fantastisk med både klubb og landslag. Magnus Søndenå er også en mann vi må passe godt på fra sine høyre bakspillerposisjon. Generelt blir det viktig for oss å stå et fysisk tøft og godt etablert forsvar, samt å få i gang målvaktsspillet. Dette blir nok som alltid en nøkkel.
Elverum er gode på å løpe på disiplin og struktur i etablert angrep er viktige stikkord. De har stor fysikk i sin sentrale 4er defensivt.

Vi gleder oss enormt til å delta i sluttspillet. Det å få spille i et fullsatt terningen i en kamp av så stor betydning blir moro. Vi er klare for å gå i krigen i 60 minutter, og føler vi har mye å revansjere fra sist kamp. Vi skal gi alt vi har og selv om vi vet det blir en tøff kamp, går vi selvsagt for seier i Terningen!

Fredrik Tønne

Avkast 17:00 i Terningen Arena. Kampen ser du på TV2 Play.