5 års ventetid er over – Bergen
Foto: Kjell Eirik Henanger / Livesportphoto

5 års ventetid er over

Endelig er tiden kommet, vi har fått sluttspillet tilbake i Bergen by. Etter fem år med litt flere nedturer enn oppturer for herrehåndballen er vi tilbake der vi hører hjemme!

Motstanderen er ingen ringere enn Norges tidligere desidert beste lag Elverum som i en årrekke har dominert Norsk håndball før Kolstad og Sander Sagosen nå har tatt over stafettpinnen. Kvartfinalene spille som best av tre kamper. Første kvartfinale i Elverum endte dessverre med tap, noe som gjør at vi må vinne hjemme på torsdag for å ta oss videre til en siste og avgjørende kamp tre i Elverum.

Vi vet at alle og enhver har avskrevet oss inn mot disse kvartfinalene, forsåvidt med god grunn, da landslagsstjerne Tobias Grøndahl for øyeblikket styrer Elverum med samme takt og tone som verdens beste dirigenter styrer sine orkestre. Med et taktskifte og overblikk som få andre i verden besitter, fikk vi virkelig oppleve hans kvaliteter i kvartfinale 1 hvor han tilslutt endte på hele 13 scoringer og 6 assist i følge den offisielle statistikken.

Heldigvis for oss er det nå slik at målforskjellen i kvartfinale 1 ikke har noenting å si når lagene entrer Framohallen førstkommende torsdag kl 18.00.

Forutsetningen er enkle: Vi må vinne hjemme for å tvinge de til kvartfinale 3.

For å klare dette er vi helt avhengig av hjelpen fra vårt trofaste og fantastiske publikum og fans. Vi vet at den 8ende mann gleder seg til å vise resten av håndball Norge hvor skapet skal stå og sammen skal vi gi alt for å skape flere magiske øyeblikk!

Har du ennå ikke sikret deg billett til oppgjøret, følg link og sikre deg billett til denne historiske kampen: Bergen håndball – Ticketing Portal (woow.no)