Takk for sesongen! – Bergen

Takk for sesongen!

David hadde Goliat i knestående og etter 54 minutter spilt leder vi 27-26 og hele Elverum skjelver og Framohallen koker! Dessverre brast drømmen med minst mulig margin og vi gratulerer Elverum Håndball med avansement og ser fram til mange spennende og engasjerende oppgjør neste sesong.

Dermed er sesongen over og vi ønsker å takke alle som har vært med å sette Bergen Håndball tilbake på håndballkartet!

Takk til spillerne som har gitt alt gjennom hele sesongen. Hele håndball Norge var sikre i sin sak om vi ville slite på nedre del av tabellen og at sluttspillet var forbeholdt andre lag, men dere viste de at de tok feil. Og neste sesong skal vi ta enda større steg!

Takk til trenerteamet og alle som er med rundt laget. For en jobb dere har gjort denne sesongen. Spillere har utviklet seg, vi har hatt opp og nedturer underveis, men vi gir oss aldri.  Det er vondt i dag å godta at sesongen er over, men det er fordi vi vet hvor deilig det er å vinne. Dette kommer til å gjøre oss sterkere, og bedre. Klubben er veldig imponert over jobben Fredrik, Sølvi, Robert, Tore, Aina og Katrine har gjort denne sesongen.

Tusen takk til supporterne og tilskuerne våre. Dere legger lista for supportere i norsk håndball. Dere er uvurderlige for klubben og det engasjementet og følelsene dere viser på våre hjemmekamper gir oss grobunn til å tro på magiske øyeblikk også neste sesong. Vi skal fortsette å utvikle arrangementer og konsepter, og sammen skal vi sette fyr på håndball Bergen fra høsten av!

Fra hele klubbens hjerte vil vi selvfølgelig også takke de frivillige som står på hver eneste hjemmekamp. For oss er dere helt uvurderlige og vi håper at hver og en av dere blir med oss videre på reisen mot Norgestoppen!

Vi må også takke alle våre samarbeidspartnere. Bergen Håndball er kommet for å bli og vi satser hardt på lokale unge spillere. På grunn av dere kan vi fortsette jobben med å bli det flaggskipet vi ønsker å være for alle unge håpefulle håndballspillere i regionen.

Sammen med dere lager vi drømmer, engasjerer og begeistrer massevis av barn og unge, så tusen takk! Vi håper dere er med videre og ønsker nye støttespillere hjertelig velkommen på laget.

Neste steg på reisen starter i dag og herlighet så heldige vi er som får lov til å være en del av denne, for vi er Bergen, Bergen Håndball!