Johan Johnsson klar for Bergen Håndball – Bergen

Johan Johnsson klar for Bergen Håndball

Vi kan med stor glede annonsere at vår nye målvaktstrener for sesongen 24-25 er Johan Johnsson.

Johan jobber i dag med spillerutvikling og rekruttering for Region Vest, men har heldigvis for Bergen Håndball også sagt ja til og være med på å utvikle våre målvakter neste sesong. Som tidligere stjernemålvakt for Fyllingen, på den tiden de kjempet i Norgestoppen, kommer han inn med masse spillererfaring samtidig som han de siste sesongene har vært målvaktstrener hos vår lillebror Viking TIF.

Svensken gleder seg til å ta fatt på oppgaven: Jeg har følgt med på Bergen Håndball og liker måten de har jobbet for å komme tilbake og etablerer seg i Rema 1000-ligaen igjen. Ser veldig frem til å bli en del av et lag og en organisasjon som vil opp og frem og bidra inn mot laget og da spesielt å få samarbeide med målvaktene Tord Vårdal og Henrik Ibsen. De er to ambisiøse målvakter, så det blir spennende å se hva jeg kan bidra med for at de skal kunne ta videre steg i målvaktspillet sitt.

Daglig leder Erik Bjørnsen er naturligvis også strålende fornøyd med å få Johan på plass: Først og fremst er jo Johan et fantastisk menneske som jeg selv hadde gleden av å spille på lag med i flere sesonger. Vi har lenge vært på jakt etter en målvaktsressurs, og har ventet tålmodig på at det skulle dukke opp en mulighet hos Johan og vi er strålende fornøyd med å få han med på laget. Han var selv en ganske lik målvakt som de to vi har til neste sesong og i tillegg kommer han inn med en trygghet og ro som hele gruppen kan nyte godt av.

Jeg gleder meg til å se hva vi kan få ut av dette samspillet og vi fortsetter jobben med å bygge et lag både på og utenfor banen som etterhvert skal være med å kjempe helt i toppen av norsk håndball!