KJØP LAGSSESONGKORT OG FÅ EN DRØMMEDAG MED LAGET DITT SAMMEN MED BERGEN HÅNDBALL – Bergen
Foto: Kjell Eirik Henanger / Livesportphoto

KJØP LAGSSESONGKORT OG FÅ EN DRØMMEDAG MED LAGET DITT SAMMEN MED BERGEN HÅNDBALL

Terminlistene begynner å komme på plass for neste sesong og vi gleder oss så mye at vi åpner for sesongkort for lag allerede nå.

Vi åpner for at lag sammen skal kunne kjøpe seg sesongkort for å kunne se Bergen Håndball sine kamper i vår nye storstue, nemlig Haukelandshallen. Ikke bare åpner vi salget for lagssesongkort, men kjøper man flere enn 8 billetter så får laget en drømmedag i Haukelandshallen sammen med Bergen Håndball. Vi inviterer da alle lag som har kjøpt flere enn 8 billetter til en egen VIP på en av våre hjemmekamper i løpet av sesongen.

VIP-rommet åpner en time før kamp hvor de får servert pizza og brus. Kort tid etter så kommer to av våre Bergen-spillere innom og hilser på og svarer på spørsmål laget har. Ca 30 minutter før kampstart får de også besøk av Professor Tønne for å høre dagens kampplan. Etter dette så får de hilse på Rabagasten før de gjør seg klar og følger etter Rabagasten for å gjøre seg klar til innløp. Da skal de få være maskot for våre Bergens-gutter på en kamp i Rema 1000-ligaen.

Bilder fra maskotene på fjorårets lokalderby mot Viking TIF.

Priser:
500kr for lagledere*
500kr for barn.

Lagsbilletter kan kjøpes voksne tilhørende laget også. Kjøper laget ditt 1 lagsbillett voksen kan dere variere hvilken voksen dere tar med dere fra kamp til kamp.
*Maks 4 lagsbilletter voksen per lag.

Billettene kjøpes her: https://bergenhandball.woow.no/home