Iben Hvidsten er Bergen Håndball sin første klubbambassadør – Bergen

Iben Hvidsten er Bergen Håndball sin første klubbambassadør

Selv om håndballskoene til klubblegenden Iben Hvidsten nå legges på hyllen kan vi samtidig komme med den herlige nyheten om at Iben har som den første og foreløpig eneste spiller i Bergen Håndball sin historie blitt utnevnt til det ærefulle oppdraget om å være en ambassadør for klubben.

Å være en ambassadør for Bergen Håndball innebærer å representere klubben utad og bidra til å fremme klubbens verdier, mål, visjoner og aktiviteter. Her mener vi som klubb at Iben over tid, virkelig har vist at hans væremåte og verdier sammenfaller med klubben sin verdier og vi er stolte av å fortsatt kunne få lov til å nyte godt av hans kvaliteter også utenfor banen.

Med rollen som klubbambassadør vil han med på å representere klubben, engasjere fans og samarbeidspartnere, samt og bidra til å bygge et sterkt håndballmiljø i Bergen. Med sin lange erfaring og lidenskap for sporten, er han den perfekte personen for denne oppgaven og vi gleder oss over ha Iben på laget i mange år fremover!

Iben har følgende å si om sin nye rolle: For meg er det er en stor ære å få være ambassadør for flaggskipet til herrehåndballen i Bergen. Jeg har som spiller bygget meg opp erfaring og relasjoner i håndballmiljøet, noe jeg skal ta med meg inn i den nye rollen. Jeg skal også bli trener for damelaget til Fyllingen, noe som gjør at jeg fortsatt vil holde en god kontakt med guttene gjennom treninger i Framohallen. Samtidig ser jeg også frem til å bli bedre kjent med alle våre fantastiske samarbeidspartnere og bidra på flere plan enn bare parketten.

Jeg gleder meg veldig til å få være med på den spennende reisen Bergen håndball er på, bare i en litt annen rolle!

Vi ses i hallen 🙂