– 3 nye samarbeidspartnere på en uke – Bergen
Foto: Kjell Eirik Henanger / Livesportphoto

– 3 nye samarbeidspartnere på en uke

Reisen til Bergen Håndball er fortsatt bare i startfasen og for å klare å ta de stegene vi ønsker er vi helt avhengig av våre fantastiske samarbeidspartnere. Nettverksfamilien er i stadig vekst og denne uken har vi fått inn 3 nye samarbeidspartnere inn i klubbens B2B nettverk.

VENTY

Venty leverer i dag markedets beste løsninger innenfor inneklima. Gjennom flere tiår har Venty opparbeidet seg høy kompetanse innen ventilasjon og inneklima, og som totalleverandør bistår de gjennom hele prosessen fra prosjektering til montering og oppfølging med service.

Som Bergen håndball gleder Venty seg til å vise deg hvorfor de er den foretrukne partnere på Vestlandet (innenfor inneklima).

Vi setter stor pris på å få Venty med på laget og gleder oss til fortsettelsen!

Les mer om Venty på deres hjemmeside: www.venty.no

LERØY MAT

Ingenting gleder oss mer enn å få en ekte Bergensbedrift med på laget. Med sin sentrale plassering i kjelleren på Galleriet og sitt eksepsjonelle utvalg og varesortiment er vi stolte av å få en feinschmeckerbutikk som Lerøy Mat med på laget.

Til høsten lanserer vi Lerøy Mat lotteriet på hver hjemmekamp, så her blir det muligheter for alle til å vinne heftige gavekort hos Bergens beste matvarebutikk.

Ta gjerne turen innom www.leroymat.no og sjekk ut det nydelige utvalget før helgemiddagen skal handles!

LEKNES CONTAINERSERVICE

Som totalleverandør av containere og avfallstjenester for store og små bedrifter ønsker vi Leknes Containerservice velkommen på laget

Vi får selv nyte godt av deres tjenester nå som vi flytter opp i Haukelandshallen og trenger mer lagringsplass for alt utstyr som skal brukes til å rigges opp for topp arrangementer.

Trenger du container eller hjelp til avfallshåndtering? Bestill på https://leknes-containerservice.no

Bergen Håndballs daglige leder sier følgende om de nye signeringene:

Vi er utrolig glade over å kunne presentere tre nye samarbeidspartnere på en uke. Vi merker fra år til år at Bergen Håndball sitt B2B blir mer og mer attraktivt for bedrifter som ønsker å vokse. Vi har lagt en treårsplan hvor målsetningen er å bli over 150 medlemsbedrifter i nettverket og da må vi gjøre jobben som kreves både på og utenfor banen for å lykkes med dette.

Forhåpentligvis har vi flere spennende nyheter i vente de neste ukene😊