-Vi skal børste støv av gammel storhet – Bergen

-Vi skal børste støv av gammel storhet

Fra og med neste sesong skal vi spille alle våre hjemmekamper i Haukelandshallen. Mens vi venter på politikerne i byen skal beslutte hvor vår neste storstue skal havne er det nå bestemt at vi skal blåse liv i Haukelandshallen og lage innendørs folkefester som Bergens publikummet virkelig fortjener! Vi pangåpner lørdag 7. september med en svært kjent motstander som skal få oppleve det å møte 3500 feststemte Bergensere klare for kamp!

Haukelandshallen er som kjent byens største håndballarena og fra høsten av skal denne kles i blått og vi skal gjøre denne ærverdige storstuen til et sted motstanderlagene våre kvier seg til å besøke. Med den økende interessen rundt klubben og nærmere 1200 tilskuere i snitt inneværende sesong har vi nå besluttet å flytte sentralt for å fortsette med visjonen om å være en klubb for hele Bergen.

Sett av lørdag 7. september i kalenderen, hiv deg på Bybanen og bli med oss på å skape fest på tribunen!