Ustedalen Hotell & Resort forlenger – Bergen

Ustedalen Hotell & Resort forlenger

Vi kan med glede fortelle at Ustedalen Hotell & Resort blir med oss på laget også neste sesong.

Med tidligere storspiller for FyllingenBergen Preben Rasmussen i spissen ønsker de fortsatt å være med å bidra for at vi både kan ha suksess på og utenfor banen. Ustedalen Hotell & Resort ligger kun 750 meter fra Geilo Sentrum og har 90 leiligheter for leie i alle størrelser. Fra 1 til 6 soverom og 30 m2 til 270 m2. Så her dekkes alle behov. I tillegg har de også 65 flotte hotellrom tilgjengelig for sine gjester

Preben Rasmussen har følgende å si om hva han tenker om forlengelsen: Sesongen som har vært har gitt meg opplevelser for livet! Nettverket til Bergen Håndball har både gitt meg nyttig påfyll faglig, men også svært morsomme aktiviteter med spennende mennesker. Det ble dessverre ikke gull i årets sponsorturnering, så det var helt nødvendig å forlenge avtalen videre slik at jeg kan hente gullet hjem i neste sesongs viktigste turnering. Vi har troen på at klubben er på vei i riktig retning og jeg gleder meg allerede til årets første hjemmekamp 7. september i mitt gamle nabolag, nemlig Haukelandshallen 🙂

Ustedalen Hotell & Resort tilbyr til alle partnere og håndballfans 15 % rabatt på listepris og direkte bestillinger. Dette kan bookes direkte på deres hjemmeside www.ustedalen.no, men viktig og bruke koden handball i merknadsfeltet så man får trukket fra rabatten. Eller kan det også bookes på  mail til wenche@ustedalen.no   Med andre ord en fin mulighet til å sikre høst- og juleferien på et flott hotell allerede i dag.   Vi gleder oss over fortsatt samarbeid!