Mini-gutter er blitt en tradisjon – Bergen

Mini-gutter er blitt en tradisjon

Takket være Sparebank 1 SR-bank kan vi nå åpne for søknad til å bli en av Bergen Håndballs mini-gutter for tredje året på rad. I fjorårets sesong hadde vi 19 mini-gutter fra hele Bergen som fikk ha en av Bergen-guttene som sin mentor. Nå søker vi etter 16 nye håndballspillende gutter fra Bergen og omegn. Les mer under for å se hva det innebærer å være en mini-gutt!

Hva er mini-guttene?

Basert på søknad blir 16 gutter fra hele Vestland fylke plukket ut til å være maskoter for Bergen Håndball. Håndballspillende gutter i alderen 7-10 år kan søke. I søknadene skriver de om hvor mye håndball betyr for dem, hvordan de ser opp til sine forbilder, men også om det å kunne dele denne opplevelsen med lagkameratene sine. De vil lære av de beste for å bli bedre.

Hva innebærer det å være en del av mini-guttene?

Gjennom året får alle mini-guttene være med på et kickoff i forkant av sesongen og en spillersamling i etterkant av sesongen. På kickoffet samles alle mini-guttene og blir kjent med sin mentor på en trening før de blir presentert som maskot og får løpe inn sammen med sin mentor fra Bergen Håndball.

Det største er likevel å få besøk av den spilleren som er mentor for mini-guttene på en trening hjemme med guttenes egne klubb. Samt skal spilleren også delta på minimum en kamp i sesongen. Spillere som blir trukket ut til mini-guttene får også sesongkort til hele laget sitt på alle Bergen Håndball sine kamper.

Formålet med mini-guttene

Gjennom dette prosjektet så ønsker Bergen Håndball og partnere å bidra til økt oppmerksomhet og økt rekruttering i guttehåndballen i Bergen og omegn. Vi vil at unge gutter skal kunne få muligheten til å bli sett uansett om man er fra bygd eller by. Vi ønsker også å bidra til at unge spillere skal kunne se opp til lokale helter på håndballbanen og dermed kunne motivere flere unge gutter til å fortsette å ha det gøy med håndball.

Hvordan søker man?

Spørsmål og påmelding rettes til vår arrangement-ansvarlig, Margunn Vik på epost: margunn@bergenhandball.no

Søknaden må inneholde:

  • Navn på deltaker
  • Navn og telefonnummer på foresatt
  • En liten beskrivelse av deltaker
  • Hvorfor en ønsker å bli en del av mini-guttene

Frist for søknad: søndag 1. september!