4. runde i NM G20 Åsane Arena i kveld – Bergen
Foto: Rune Eng

4. runde i NM G20 Åsane Arena i kveld

I kveld er det duket for ny runde i NM G20 da vi ta tar i mot Follo til en spennende kamp i Åsane Arena kl 17.00.

G20 laget består som kjent av både spillere fra Bergen Håndball, Åsane, Fyllingen og Bjørnar og det er en sulten gjeng som møter til kamp senere i dag. De har allerede uttalt at målet er å vinne hele Norgesmesterskapet i år og da må kampen i dag vinnes for å ta seg videre til kvartfinalen.

Målvakt Henrik Ibsen som stengte buret fullstendig i Haukelandshallen mot Kolstad gleder seg til kveldens oppgjør: Jeg gleder meg veldig! Det er noe eget med NM20. Unggutta på laget får en større rolle og det er gøy å se hvordan vi takler det. Det skal ikke stikkes under en stol at vi har et sterkt NM20 lag i år med mange Bergen-spillere samt gode tilskudd fra både Åsane og Bjørnar.

Dagens kamp mot Follo blir spennende. Litt ukjent hva vi møter idag, da Follo-trenerne er flink på variere på 6v6 spill og godt 7v6 spill. En ting er sikkert: vi møter et godt kollektiv. De har også svært gode spillere i playmaker Mikkel Solheim og en stor sterk linje i Mats Schei Fossum. Vi skal gå inn i dagens kamp med fokus på oss selv, slik vi gjorde mot ØIF. Gjør vi dette og gjør en god prestasjon, så håper vi og tror at dette vil holde til å gå videre til kvartfinalen.

Kampstart 17.00 Åsane Arena!