Flott seier i Arendal – Bergen

Flott seier i Arendal

FyllingenBergen dro til med en uhyre viktig borteseier i sluttspillet med 28-30 over ØIF Arendal i Arendal onsdag kveld.

Arendal tok ledelsen umiddelbart med 2-0, men bergenserene tok ganske fort over føringen og kunne gå til hvilen med 12-16 etter en solid omgang.
Hjemmelaget kjempet seg tilbake i kampen, men FyllingenBergen klarte å beholde føringen 1-4 mål gjennom hele omgangen.
Hele 1035 tilskuere bivånet kampen, men måtte til slutt se bortelaget stikke av med seier og poeng.

-Vi er kort og godt bedre enn Arendal i dag, og vinner kampen på større bredde i angrepsspillet. Våre bakspillere er svært gode i dag og når Tore, Harald og Trym lager 20 mål så blir det vanskelig for Arendal å vite hvor de skal fokusere i forsvar. Bakerst står Daniel nok en god kamp, og da skal vi vinne. Dette var en lagseier vi er stolte av, sier assistenttrener Aam på hakkete mobillinje i buss til Torp

Målskårere: Tore André 8, Trym 6, Harald 6, Kristian 5, Iben 2, Joakim 1, Axel 1 og Filip 1.