Litt ned på jorden igjen – Bergen

Litt ned på jorden igjen

Etter seieren mot Runar var Fyllingen-guttene høyt oppe og klar for å møte best rankede Haslum.

Haslum er regjerende Bring-seriemestere 2 år på rad, så vi visste det kunne bli en vanskelig kamp. FyllingenBergen starter best anført av Enok Voll og leder på det meste med 3 mål på stillingen 5-2. Etterhvert ut i første omgang kommer Haslum mer og mer inn i kampen og kollektivet deres kjører innøvde trekk i angrep og smart offensivt 5-1 og 3-2-1 i forsvar. Fyllingen får merke «smartnessen» i forsvaret deres og Haslum går til pause med 5-målsledelse med 15-10. Må få lov til å legge til at siste scoringen i første omgangen var et mesterverk fra midten som lurer seg ned i lengste hjørnet, signert Enok Voll. Andre omgang begynner der første omgang sluttet med Haslum-initiativ. Merker på Fyllingen-guttene at de er slitne etter første kamp og har problem med å henge med. Terje Kleppestø kommer med følgende kommentar om kampen: «vi er for slitne og for mange som ikke er i form, sykdom og skader. Folk har ikke fått trent og det er tydelig at formen ikke er helt på topp.» Andre omgang ble egentlig ellers en kjedelig affære unntatt en Erik Heldal som får inn et par viktige og vakre mål. Vi taper til slutt 28-19 og er nå klare for omstilling og ny match imorgen mot BSK/NIF.