Knepent tap i siste Sparkamp – Bergen

Knepent tap i siste Sparkamp

Siste kampreferat fra "utskremt" journalist :-)

Så var det klart for siste kamp mot BSK/NIF. Runar hadde dagen før vunnet med 1 mål mot disse og vi satset da på en bra sjanse mot hurtigspillende BSK. Vi starter bra med initiativ fra stadig mer utprøvende Enok og to straffemål fra Nicholas som gjør at vi leder 5-2. Etterhvert kommer BSK mer med i kampen og på stillingen 6-6 hindrer en hund på banen at BSK går opp i ledelsen. Tord Hopsdal vet hvordan han skal hanskes med hunden og viser han hvem som er sjefen. Allikevel klarer vi ikke stoppe BSK-kontra og de går opp i ledelse for første gang. Vi tar tilbake ledelsen med en gang og leder på det meste med 3 mål. Vi roter det til og går til pause likt med 15-15. I første omgang var Nicholas og Enok de beste fra Fyllingen. Vi får en dårlig start på andre omgang hvor vi bommer og bommer, mens BSK treffer. De har en 2-målsledelse nesten gjennom hele kampen før det står 28-28 to minutter før slutt. BSK scorer med 1.20 igjen og spille og vi bommer på angrepet hvor vi hadde sjansen. Et forsøk på å vinne ball i 3-3 formasjon gjør at BSK/NIF vinner 30-28, noe ufortjent.

Sånt totalt sett har det vært en bra helg med mye sosialt og moro. Vi får kjenne på nasjonalt G18-nivå og endel av oss får nyttig erfaring på et nivå de har vært på. Spesielt Enok Voll står frem og viser hvor god han egentlig er, med knallharde og presise langskudd. I tillegg ble det en gladmelding at våre mest rutinerte Henrik Gjerstad og Nicholas Andreassen kommer med på rundens lag i Sandefjord!