Tap i treningskamp i Tyskland – Bergen

Tap i treningskamp i Tyskland

Laget var som ventet betydelig skarpere enn lagene vi møtte i august og dro i land en 36-32 seier.

Fredag kveld møtte FyllingenBergen SG BBM Bietigheim som ligger på 7.plass i 2 Bundesliga.

Samtidig må det sies at det var noe «halvveis» over våre gutter dag og det ble en litt typisk treningskamp. Vi klarte aldri komme opp på riktig nivå, til tross for at vi førte store deler av kampen.

Forsvarsspillet blir for passivt og tamt, og gir målvaktene dårlige arbeisvilkår. Tyskerne er gode mann-mann, så passivt forsvarsspill er en dårlig vinnerresept. Kampen bød på mange gode kontringsmuligheter, men vi kommer ikke riktig ut av startblokkene.

Trym fortsatt der han var i NM finalen og ble vår beste med 8 mål.

Tre mål skårer og comeback-kid, Evind Tangen, spilte noen minutter i begge omganger og gav følgende forklaring på kveldens tap:

–          Gutta virket preget av en lang reisedag, og innsatsen var rett og slett ikke god nok. Vi slet med å holde følge bakover mot godt samspilte tyskere, lyder det fra rommet til Tangen und Jimmy