Ikke nok tilstede – Bergen

Ikke nok tilstede

FyllingenBergen gikk på et selvforskyldt tap borte mot Runar søndag kveld.

FyllingenBergen kom ikke i gang i kampen slik man ønsket. Spenningsnivået og innsatsen ble for lav, og Runar fikk sette standard i kampen. Nølende angrepsspill førte til kontra i mot, og hjemmelaget la ned en helt annen innsats bakover enn våre gutter klarte. Dermed ble 8-3 til 16-10 og 19-13 til pause. Det gjorde utgangspunktet for 2 omg vesentlig tyngre.

Riktignok ble pausen brukt godt og det var et helt annet FyllingenBergen lag som entret banen etter hvilen. De samme spillerne, men med en vesentlig bedre innstilling til oppgaven. Det gav umiddelbart resultater og bortelaget knappet inn på ledelsen, men kom aldri nærmere enn 3 mål.

Det var høy temperatur på banen og benkene, og både dommere og delegat havnet i begivenhetenes sentrum. Alt i alt faller bortelaget mest for egne feil.

-Dette var trist som faen, ikke å tape for Runar borte, men måten vi starter kampene på. Fryktelig skuffende å se oss så lite klar til fight når vi spiller om medaljer. Trym er stor i dag, men blir veldig alene i perioder. Pål gjør bra innsats i mål, men i sum presterer vi ikke godt nok til å vinne. Det kjennes både surt og irriterende at vi ikke er på når det gjelder, sier assistenttrener Erlend Aam.