Første stikk til Elverum – Bergen

Første stikk til Elverum

Elverum tok første stikk i semifinale settet med seier 24-28 i FRAMOhallen torsdag, det betyr at FyllingenBergen må vinne på Elverum på lørdag.

Bortelaget kom klart best i gang i FRAMOhallen torsdag og kunne ta føringen i kampen fra start. Hjemmelaget fikk ikke dreis på forsvaret og så seg nødt til å endre etter halvspilt omgang på stillingen 4-10. Derfra blir det mer kompakt bak, men Elverum får inn noen kontringer FyllingenBergen ikke klarer besvare. Fremover sliter våre gutter med å treffe mål på skuddene, det hagler med skudd i stenger og utenfor, og Fyllingsdølene er bak 12-18 til pause.

Guttene spiller seg til gode sjanser hele kampen, men sliter med å få ballen i mål. Får knappet inn Elverums ledelse tidlig etter hvilen, men kommer aldri nærmere enn 4 mål. Det vil seg ikke helt i angrep og vi noterer hele 30 bomskudd i kampen. I all beskjedenhet kan vi konstatere at det er for mange.

Derfor er det ikke ufortjent at Elverum tar første stikk, men etter spill og sjanser er det absolutt mulig å ta revansj i de dype skoger på lørdag.

-Vi kjemper bra på og gjør mye riktig i spillet, men er ikke kalde nok i avslutningene. Vi brenner for mange gode sjanser og må ta bedre bare på ballkontrollene på Elverum lørdag. Klarer vi det har vi absolutt gode muligheter, sier assistenttrener Erlend Aam