Storseier mot GUIF – Bergen

Storseier mot GUIF

FyllingenBergen tok en en solid seier over det svenske elitelaget Eskilstuna Guif fredag ettermiddag. Hele 32-19 (16-11) endte det i treningskampen som ble spilt i Lund.

FyllingenBergen fikk dog ikke noen bra start på oppgjøret. Guif gikk direkte i 7-2 før Andreas Gjeitrem la inn sin første timeout. Det så ut til å hjelpe betraktelig. Derfra og inn handlet alt om FyllingenBergen som tidvis dominerte oppgjøret. Til pause sto det 16-11 og etter hvilen dro vi sakte og sikkert fra til seier 32-19.

Andreas Gjeitrem kommer med følgende rapport fra kampen:

Vi får en svak start på kampen der vi sliter med litt av det samme som periodevis i går, Vi tar mange tidlige situasjoner fremme og blir straffet for det når vi ikke lykkes. Etterhvert finner vi bedre flyt offensivt og da viser vi mye av sånn vi ønsker å fremstå med i spillet vårt. Vi er bra bak i 5:1 og de har store problemer med å produsere avslutninger mot vårt mål. Totalt sett er det fin fremgang fra kampen i går og vi ser mer og mer konturer av ting vi har jobbet med. Jacob Weidemann gjør en veldig god kamp i dag, sammen med Marius Ferkingstad på linjen. Mario Matic viser også stigning i formen. Dessverre måtte Boris Resovsky stå over kampen, men det er ingenting alvorlig med han. Inge Aas Eriksen måtte også gå ut tidlig i oppgjøret, men også det skal ikke være noe å være urolig for, avslutter en fornøyd Gjeitrem.

Marius Ferkingstad (bildet) ble vår toppscorer med 7 mål.

I morgen spilles den siste treningskampen under oppholdet. Da møter vi Lugi Farmen kl 15:00