Cupexit i Stavanger – Bergen

Cupexit i Stavanger

FyllingenBergen føk på hodet ut av cupen for moroen i det hele tatt var i gang. En svak opptreden i Stavanger endte med tap 33-32 mot Viking Håndball.

Hjemmelaget viste seg langt mer sulten enn våre gutter i denne cupkampen. Til tross for at laget ble advart i en treningskamp i Bergen for kort tid tilbake var det vertene som styrte kampen nærmest fra start til mål. Anført av flere tidligere FyllingenBergen spillere tok hjemmelaget tak i kampen og var flere ganger fem mål foran våre gutter. En periode midt i 2. omgang hentet vi dog opp dette underlege og kom likt med Viking. Men igjen svarte hjemmelaget og det var derfor ingenting å si på at de kunne juble for avansement.

Trener Andreas Gjeitrem var naturlig nok forbannet etter oppgjøret:

– Det er direkte pinlig det vi leverer. Vi nærmet oss på slutten, men fortjente ikke å vinne. Vi visste at det ikke på noen måte ble en walkover for vår del. Likevel er vi ikke i nærheten av å prestere. Det er dette nivået vi har akkurat nå og må ta oss kraftig sammen om vi skal henge med når serien kommer i gang til helgen. Vi skal gjøre alt magisk, mens Viking gjør tingene enkelt. Vi ender opp med masse feil og de får kontre på oss. Det skal jo være motsatt, forteller en oppgitt trener.

Det er første gang på over 15 år at normalt cupsterke Fyllingen ryker ut så tidlig i NM.

Sebastian Waage Mossestad som gikk til Viking fra Fyllingen før sesongen leverte en solid kamp mot gamle lagkamerater og ble hjemmelagets toppscorer med 7 mål. For vår del delte Inge Aas Eriksen og Mario Matic som de mestscorende med 7 mål hver.