Før kampen: Runar (h) – Bergen

Før kampen: Runar (h)

Det nærmer seg for alvor matchballen på hjemmebane. Forutsetningene er enkle, vi trenger seier for å ta oss til semifinalen allerede på onsdag.

Sluttspill, kvartfinale (2. kamp i serien som spilles best av tre kamper)

MATCHBALL PÅ HJEMMEBANE!

FyllingenBergen fikk den perfekte starten på kvartfinaleserien da laget på mirakuløst vis snudde underlege med åtte mål til seier i det første oppgjøret på bortebane. Dermed kan vi avgjøre på hjemmebane kommende onsdag. Dersom gjestene skulle slå tilbake venter det en tredje og avgjørende kamp i Sandefjord på søndag. Vi vil selvsagt avgjøre på direkten og gleder oss enormt til onsdagens kamp i Framohallen.

Kampen i Runarhallen ble en spesiell affære. Vi var bak hele 18-10 på det meste, men fikk noe bedre kontakt inn mot pause, der vi havnet fem mål bak. 2. omgang ble noe av det mest perfekte og effektive vi har levert. Vi scoret på stort sett på hver eneste ballkontroll de første 20 minuttene etter hvilen og vendte kampen totalt. En tilsynelatende kontrollert ledelse på 3-4 mål mot slutten var likevel ikke nok til at spenningen forsvant helt. På slutten fikk vertene en mulighet til å utligne, men heldigvis klarte vi å ri stormen av slik at vi tok første stikk i kampen om en semifinalebillett.

En ting er sikkert, absolutt alt kan fortsatt skje i disse kampene. Vi tapte kun tre seriekamper på hjemmebane denne sesongen, den ene kom mot nettopp Runar Sandefjord i Framohallen. FyllingenBergen var sist i en semifinale helt tilbake i 2013/14 sesongen, men da var det også et annet system enn i dagens sluttspill. Nå lever drømmen om i første omgang ta oss videre til semifinalen. Med full hall på onsdag skal vi gjøre vårt ytterste for å avgjøre denne kvartfinaleserien på direkten med to strake seire.

Spillertroppen holder seg skadefri og vi kan forhåpentligvis sende vår sterkeste tropp inn i krigen. I det første oppgjøret lykkes vi ekstremt godt i vårt 7/6 spill. Runar kommer garantert bedre forberedt til dette oppgjøret når det gjelder den biten. For vår del handler det kanskje enda mer om å få bedre kontroll i vårt eget defensive arbeid mot et Runarlag som har stor skuddkraft bak fra banen som sitt sterkeste våpen. Forhåpentligvis ser vi et FyllingenBergen lag som kan utfordre gjestene med et høyt tempo og skape skikkelig underholdning for publikum.

Vi håper og tror på stinn brakke til denne kampen. Det ligger egen informasjon på vår nettside om enkle forhåndsregler for at alle skal få den beste opplevelsen i hallen. Ta med deg en venn og møt opp i god tid, dette skal bli en fantastisk ramme.

Her kjøper du din billett på forhånd (husk at prisene er satt ned til sluttspillet):