ET STORT STEG MOT REMA1000-LIGAEN! – Bergen

ET STORT STEG MOT REMA1000-LIGAEN!

For en kamp vi var vitne til i Framohallen i kveld. Kampen var som ventet utsolgt og det strømmet til i minuttene før kampstart.

Gjestene var virkelig kommet for å by opp til dans, tidlig faller vi litt bakpå i stillingskrigen mot Sandefjord, hvor østlendingene førte an i kampen. Vi blir liggende bak med et par mål og brenner mange baller i ankomstspillet vårt. Vi virket litt for overgiret og etter 17 minutter på stillingen 7-8 til Sandefjord så hadde Vidar sett nok.

Det får ikke noen øyeblikkelige resultater for Sandefjord øker sin ledelse til 8-11 kort tid etter. Johan Mikael Hedlund Bergqvist i Sandefjord buret redder flere 100% sjanser og står meget godt.

Vi får til slutt hul på byllen og jobber sammen inn et godt resultat til pause på stillingen 12-13. For øvrig var våre spillere lynkjappe inn i garderoben og ble der til fløyten nærmest blåste i gang 2. omgang med kun Sandefjord på banen.

Iben leverte 5/6 i dag og scoret også det «avgjørende» målet. Foto: Kjell Eirik Henanger

I 2. omgang henger vi mer med, men utvisningene regner. Det blåses 2 minutter konstant for både våre gutter og gjestene, men selv om vi spiller tilnærmet hele omgangen i undertall så klarte vi etter hvert å få en luke ned til Sandefjord, etter en god periode.

Så kom det en situasjon som ikke mange skjønte bæret av. Miguel Neves blir liggende i eget felt etter en duell på linjen. Det så skikkelig vondt, han sliter tilnærmet med å puste. Det blir mye snakk frem og tilbake og til slutt velger dommerne å gi rødt kort til vårt portugiser. Det var det absolutt ingen som skjønte noe av. Sett situasjonen i reprise så står man stadig igjen som et spørsmålstegn.

Det skulle heldigvis ende godt for Miguel Neves som så ut til å klare seg greit etter at han måtte sette seg på tribunen. Det endte også godt for Bergen. For vi ble kjørende på og for det meste var vi oppe i en 6. målssledelse. Hadde det resultatet stått seg hadde vi allerede vært klar for Rema1000-ligaen i kveld. Sandefjord trøkt oss ned og fikk inn to raske mål – heldigvis fikk vi ro på spillet igjen og vi ender med en 28-24 seier.

Sølvi Hylleseth skryter av tilskuerne etter kampslutt.

– Et utsolgt Framohallen, det er helt ekstremt. Det betyr enormt mye for oss og vi ser at spillerne får energi av det. Fytti for en kamp og kaos. Det er helt rørende dette her, avslutter hun med.

Nå er neste og siste kamp mot Fyllingen. Poeng i den kampen gir opprykk for Bergen.