-Endelig løsnet det – Bergen
Foto: Kjell Eirik Henanger / Livesportphoto

-Endelig løsnet det

I morgen er det endelig ny hjemmekamp i Haukelandshallen da vi får besøk av Fjellhammer og etter en glimrende sesongstart er vi nå i posisjon hvor vi virkelig kan melde oss på i toppen av årets Rema 1000-liga.

Fjellhammer ledes av tidligere Wetzlar- og Elverumprofil Kristan Bliznac har foreløpig fått en tung start med fire tap. I forrige hjemmekamp holdt de følge med Kolstad til pause så vi møter et ungt lag med masse pågangsmot og vilje i morgendagens oppgjør.

Selv om det ble tap i søndagens åttendelsfinale mot Kolstad var det flere positive ting å ta med seg. Særlig gledelig var det at både Daniel Dimitrijevic og Øystein Mostad virkelig tok vare på sjansen fra hver sin kantposisjon.

Morgensdagens kampsponsor Best Pedagogisk som også er Mostad sin andre arbeidsgiver gir som kjent gratis inngang til alle studenter. Vi tok en prat med høyrekanten vår.

Selv om det ble tap på søndag må dette ha vært en opptur for deg personlig Øystein? Ja, så absolutt, endelig løsnet det:). Etter en svak start på sesongen for min del kombinert med en del skader var det herlig å vise at jeg har nivået inne.

I morgen får vi besøk av Fjellhammer, hva har dere snakket om før morgendagens oppgjør? Tenker at vi må ut å kjempe like hardt som alltid. Fjellhammer er ett lag som har spillt jevnt mot mange. Så om vi skal vise at vi er ett mer stabilt lag enn sist sesong så er dette den perfekte kampen til dette. Vi må møte opp heltente, holde fokus og krige fra start!

Så er det selvfølgelig deilig med ny hjemmekamp i Haukelandshallen hvor vi håper på å dra nytte av energi fra publikum!

Kampstart 18.00, kjøp din billett på www.bergenhandball.no