Gode lag vinner på dårlige dager – Bergen
Toppscorer i Rema 1000-ligaen Miguel Neves Foto: John Vint

Gode lag vinner på dårlige dager

Vi vinner 30-28 mot Fjellhammer og melder oss for alvor på i toppen av Rema 1000-ligaen. Selv om bortelaget kun ledet en gang i kampen og det på stillingen 0-1, ble det langt tøffere enn ventet i kveldens oppgjør i Haukelandshallen.

Etter en god sesongstart for våre gutter var vi store favoritter før kveldens oppgjør og med 6-2 ledelse etter første kvarter så det ut til å bli en oppskriftsmessig seier. De unge Fjellhammer guttene ville det annerledes og ti minutter senere var ledelsen kun ett mål. En god avslutning på omgangen og en strålende Tord Vårdal i buret ga oss en komfortabel 14-10 ledelse til pause.

Pausepraten fra professor Tønne så ut til å virke og 14-10 blir til 24-15 etter halvspilt andre omgang og de fleste tenkte nok at løpet var kjørt. Men igjen så spiser Fjellhammer seg inn i kampen og med 15 sekunder igjen på klokken er stillingen 29-28. Bergen spillerne beholder roen og Rema 1000-ligaens toppscorer Miguel Neves får æren av å sette inn kveldens siste mål og sesongens fjerde seier er et faktum.

Etter kveldens seier ligger vi nå på fjerdeplass a poeng med Drammen på bronse. Førstkommende søndag er det en tøff bortekamp mot ØIF Arendal i vente som svært overraskende tapte hjemme mot Bækkelaget i kveld.

Takk til alle på tribunen for svært godt fremmøte på en onsdagskveld!