07000 Bergen Taxi kjører Bergen håndball trygt hjem. – Bergen

07000 Bergen Taxi kjører Bergen håndball trygt hjem.

Bergen Taxi er stolt ny partner til Bergen håndball og vi gleder oss over å få en slik engasjert medspiller til klubbens satsning. Samarbeidet har en intensjon om å hjelpe hverandre og andre felles partnere til klubben.

«Bergen Taxi tok en rask avgjørelse om at Bergen Håndball var en klubb vi ønsket å støtte. Klubben driver på gode verdier som står i tråd med våre egne verdier og klubben driver veldig sunt. «Vi bryr oss» som er et motto som Bergen Taxis medarbeidere etterlever er noe vi finner igjen hos Bergen Håndball. Vi gleder oss til å kjøre spillere, frivillige, publikum og alle som er glad i Bergen Håndball trygt hjem. Jeg er sikker på at vår investering gir god verdi både for våre sjåfører, eiere og medarbeidere på Taxisentralen. Det unge og dynamiske miljøet rundt klubben er også et segment som treffer vår satsning helt perfekt» sier leder for salg- og forretningsutvikling i 07000 Bergen Taxi – Karsten Møgster til Erik Bjørnsen.

Bergen håndball gleder seg over å ha Bergen Taxi med på laget og er glad for at to lokale institusjoner finner hverandre også på et profesjonelt nivå. Bergen håndball oppfordrer alle til å laste ned appen til 07000 for å komme seg trygt hjem. Bergen Taxi tilbyr god sporbarhet og trygge sjåfører som kjenner sitt viktige samfunnsansvar.

Om 07000 Bergen Taxi

07000 Bergen Taxi har ca. 370 kjøretøy i drift i Bergensområdet, og er med det en av Norges største taxisentraler. Over 50 moderne minibusser er tilknyttet sentralen, alle med løsninger for å transportere handikappede og uføre. Bergen Taxi kan også levere større busser og 07000 Premieumsbiler

Selskapet er en del av 07000-kjeden. Den består av 15 transportselskap med i alt 800 kjøretøy, som leverer transporttjenester i tråd med et felles kjedekonsept.

Besøk www.bergentaxi.no

Eller last ned appen fra din mobil

App Store https://apps.apple.com/us/app/07000-taxi/id480984779

Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.edb.taxi.bergentaxi&hl=no&pli=1