Heksegryte venter i morgen – Bergen
John Vint Photography

Heksegryte venter i morgen

ØIF Arendal inviterer til folkets kamp og sørlendingene virker å kjenne sin besøkelsestid da billettene har blitt revet bort før kveldens oppgjør mot Bergen Håndball.

Før sesongen var ØIF Arendal regnet som en medaljekandidat av mange, men de gikk på et svært overraskende hjemmetap mot Bækkelaget i forrige serierunde, så det er et svært revansjelystent lag som venter søndag ettermiddag. Tidligere Bergen spiller Birk Inselseth er klar for å slå gamle lagkamerater søndag: Alle på laget skjønner hvor viktig det blir. Til søndag må det være noe helt annerledes. Med full hall kan vi ikke tillate oss å ikke møte opp proppfulle av energi. Jeg vil nesten si at det er ekstremt viktig for sesongen at vi tar vare på den sjansen vi får til søndag. At vi ikke har hatt like mange tilskuere de siste årene handler også om at vi har variert kraftig i resultater og prestasjoner. Jeg gleder meg til å spille til søndag for å si det slik.

Personlig er denne kampen veldig viktig. Jeg har fortsatt daglig kontakt med flere av Bergen-spillerne. Vi møter en ung, motivert gjeng der man ikke kan stå med i lua i hånda. Publikum skal få se et helt annet ØIF Arendal-lag til søndag. Vi vet hva som står på spill. Denne kampen skal få publikum til å komme tilbake igjen, avslutter den høyreiste høyrebacken.

Bergen kommer fra en varierende kamp hjemme mot FJellhammer onsdag som tilslutt resulterte i to ny poeng til hjemmelaget, men man opp flere hakk om skal ha muligheter i morgendagens kamp.

Lynvingen Jon Salte gleder seg stort til søndag: VI får muligheten til å spille foran et fullsatt publikum mot et av Norges beste lag, hva mer kan man ønske seg? Nå gjelder det å fokusere på oss selv og følge kampplanen, da tror jeg vi har gode forutsetninger for å skape en prestasjon som er solid.

Kampen kan ses på TV2 Play, kampstart 17.00