Uavgjort i Arendal og opp på bronseplass – Bergen
Toppscorer med 8 mål, Nicolai Daling. Foto: John Vint Photography

Uavgjort i Arendal og opp på bronseplass

Et høydramatisk oppgjør ender med poengdeling og vi tar med oss nok et bortepoeng hjem til Bergen. Etter sesongen seks første kamper går vi dermed forbi Drammen (som riktignok har en kamp mindre spilt) og vi retter nå alt fokus til toppkampen lørdag 19.oktober da serieleder Elverum kommer på besøk!

I en fullsatt arena med over 2500 tilskuere fikk våre gutter en god start på kampen. Etter første kvarteret leder vi 6-8, en ledelse som fint kunne vært større med litt mer nøyaktighet og bedre skyting. ØIF Arendal målvakt Kristijan Jurisic spilte en strålende kamp og endte tilslutt på hele 15 redninger og sørget for at det gode momentet raskt ble snudd og hjemmelaget kunne gå til pause med 18-16 ledelse.

Andreomgangen fortsatte i samme spor og Øif Arendal økte ledelsen til hele 28-23 før våre gutter våknet til live igjen. Anført av en strålende Nicolai Daling var 28-23 blitt til 28-27 på fem minutter og det var håp om seier igjen. Lagene vekslet om ledelsen siste ti minuttene av oppgjøret og 33-33 som sluttresultat var nok noe begge leire kunne si seg fornøyd med.

Nå venter en velfortjent pause før vi lørdag 19. oktober inviterer til toppkamp mot Elverum. Husk å sikre deg din billett! Her blir det fullsatt når vi skal ta opp kampen med serielederen.