Utfordrende bortekamp – Bergen

Utfordrende bortekamp

Når 2 serierunde braker løs i ettermiddag kl 18:00 står våre gutter på parketten i Nedeneshallen klar til dyst mot ØIF Arendal.

En bortekamp av den vanskelige sorten og kun 2 lag tok seriepoeng med derfra forrige sesong. På benken har Arendal den erfarne Leif Gautestad og på banen profiler som Andre Jørgensen Hofstøl, Erik Heia Pedersen og Knut Martin Johnsen. Bakerst står en Svenn Medhus med kvaliteter til å stenge buret helt igjen. Det er med andre ord ingen enkel oppgave å dra fra Postenligaens sørligste klubb med poeng i sekken, men vi er overbevist om våre guter vil gjøre sitt ytterste. ØIF Arendal tapte i seriepremieren forrige helg og har hatt en kranglete sesongoppkjøring, men inviterer nå til sesongen første hjemmekamp og vil trolig være skjerpet til møte med FyllingenBergen.

– Vi har respekt for alle vi møter i Postenligaen, så også for ØIF Arendal, men vi har tro på at det skal være mulig å vinne om vi fokuserer på eget spill og egne oppgaver. Litt sykdom i uken på noen av spillerne, men vi reiser med ønsket tropp til Arendal og en klar ambisjon om å fortsette å utvikle spillet vårt og lage mange mål der nede, sier Erlend Aam.