Seier over Viking!! – Bergen

Seier over Viking!!

Med forestillingen mot Stord friskt i minne skulle laget vise at det ikke var slik kvalitet vi leverer til daglig. Og hvilken festaften det ble. Dette ble Follokampen på nytt!

FyllingenBergen tok kommandoen fra start. Vikings trener Gunnar Blombäck tok timeout allerede etter 7:29 på stillingen 5-1. Avstanden fortsatte allikevel å øke frem til åttemålsledelse til pause. Jas var i det umulige hjørnet og stengte målet i lange perioder til de mørkeblås fortvilelse. For et lag som har for vane å score mange mål er det ikke hverdagskost å lage 10 mål i første og 12 mål i andre omgang!

Vikings Kjetil Strand fikk seg en smell i andre omgang og fikk etterhvert en ispose på ankelen. Dette skal være en gammel skade hvor noe skjedde inne i ankelen i dag. Vi håper at det ikke er alvorlig, også med tanke på VM.

Helt mot slutten av kampen fikk Sindre Kolseth sin debut i Postenligaen til jubel fra tribunen.

De noe over 800 som hadde funnet veien til Framohallen visste å sette pris på det de gulkledde leverte og sørget for god stemning på tribunen. Ædda bædda til de som valgte å bli hjemme – for dere valgte feil…

Nå gjenstår kun en kamp før lang juleferie og mesterskapspause. Dette er borte mot Drammen lørdag 11. desember. Det med lang juleferie er litt løgn i denne omgang. Flere av spillerne skal ut i landslagsamlinger etter siste seriekamp.

Les her hva Stavanger Aftenblad skriver. Link til omtale hos Bergens Tidene finner du her.