Overraskelse i Drammen – Bergen

Overraskelse i Drammen

Ingen hadde levnet oss store sjansen før dagens bortekamp mot Drammen. FyllingenBergen dro allikevel over fjellet fast bestemt på å stikke kjepper i hjulene til serielederen. Fra utsiden så det lenge stygt ut med et Drammen som førte kampen med 3-4 mål.

Fra laglederbenk så det derimot langt lysere ut. Vi lå under med tre mål til pause, men dette var bla etter å ha brent 4 straffer. Vi leverte OK spill uten å få den helt store uttellingen.

I pausen var innstillingen at dette hadde man god tro på, for deretter å starte andre omgang med to utvisninger på rappen. Drammen fortsatte å føre kampen med de samme 3-4 målene. 12 minutter ut i andre var stillingen 22-18. Da satte Anders merke på Espen Lie Hansen og Drammen falt sammen. Derfra snudde kampen og ifølge Anders Fältnäs så vant vi lett (!).

Med unntak av sluttspillet i mai er dette første gang vi vinner i Drammen!