Gratulerer Falk! – Bergen

Gratulerer Falk!

Selv om laget vårt var innstilt på å kjempe seg til seier ble et godt samspilt Falk for sterke. NM-gullet ble denne gangen med de blåkledde hjem til Horten.

Falk var innstilt på å ta revansje etter finaletapet mot oss i Spar for to år siden. Fra vårt lag den gang er det kun to spillere igjen på G20, Alexander og Preben, mens Falk har styrket sitt lag. Når vi tenker på at hovedvekten av våre spillere er 18 år kan vi se lyst på fremtiden 🙂

I årets finalekamp var vi i ledelsen kun to ganger på 5-4 og 8-7, ellers var et godt Falk-lag i føringen. På det meste med fem mål. At Preben Rasmussen korrekt nok fikk direkte rødt 20 minutter ut i første omgang gjorde ikke oppgaven lettere for våre. Med Preben forsvant halvparten av de gulkledde 20-åringene fra banen. Om Prebens rutine kunne ha påvirket sluttresultatet får vi aldri vite, men noen fordel var det ikke!

Vi gratulerer Falk med en velfortjent seier!

1627

Les mer om kampen hos Bergens Tidene her, hos Gjengangeren Horten her og hos BA her.