FCK ble for sterke – Bergen

FCK ble for sterke

FCK vant starten og slutten av første omgang med 4-0, men i mellom der hang vi godt med! Da det var fire minutter igjen av første var stillingen 11-11.

Laget leverte en forestilling som vi ikke trenger å skjemmes over i dagens kamp mot FCK. Første omgang var forholdsvis jevn, og lagene var á poeng flere ganger. På stillingen 8-7 tok Fyllingen tilogmed ledelsen.

Etter pausen ble FCK for sterke og økte ledelsen utover i omgangen. Heldigvis banket Harald Reinkind inn et mål i siste sekund slik at tapet ble ensifret! En tent Magnus Dahl gjorde sitt til at målvaktskampen ikke ble for ujevn. Et knalltøft forsvar holdt oss inne i kampen lenge, men måtte til slutt gi tapt for proffene fra flatlandet i sør.