Wittusen & Jensen – BergenWittusen & Jensen er en solid samarbeidspartner som leverer forbruksvarer og markedsføringstjenester til norske bedrifter. 

TJENESTER 

Gjør mer ut av arbeidsdagen

Vi sparer deg for mye. Ut fra rutinene og behovene deres ser vi på løsningene dere allerede har for forbruksmateriell og finner ut hvordan disse kan leveres, bestilles og utformes mer effektivt og rasjonelt.KONTOR- OG FORBRUKSMATERIELLEMBALLASJERENHOLD OG HYGIENELOGISTIKK OG DISTRIBUSJON

Gjør mer ut av kommunikasjonen

Det er viktig å være synlig i markedet og at du alltid tar vare på budskapet ditt og din profil i egne flater. Med kreativitet, engasjement, dedikasjon, fleksibilitet og leveransehurtighet evner vi å se muligheter og alternative løsninger utover det vanlige.

Vi har tjenester og produkter som gjør deg mer synlig i markedet. En konsistent synlighet mener vi ofte er mer verdt enn dyre kampanjer. Vi ser på flatene du har tilgang til og hvordan du kan bruke dem til å få frem budskapet ditt.

Hva er egne flater?

Egne flater er definert som en hvilken som helst flate du eier selv, som kan tiltrekke seg et publikum. Se eksempler her.MESSEUTSTYRPROFILERINGSARTIKLER OG FIRMAGAVERPRINTDESIGNDIGITALE TJENESTERSjekk ut hjemmesiden.