Ny daglig leder i Fyllingen Håndball Elite – Bergen

Ny daglig leder i Fyllingen Håndball Elite

Maria Farsund (30) er ansatt som daglig leder i Fyllingen Håndball Elite. Farsund kommer fra finansjobb hos Nordea Direct i Førde .

Styrleder, Nina Britt Husebø er klar i sitt budskap rundt nyansettelsen;

For klubben var det viktig å gjøre en ansettelse der kandidaten tydelig deler og kjenner seg igjen i våre verdier. Når vi i tillegg til dette, fant kombinasjonen av kompetanse og et stort engasjement for våre visjoner og fremtidsplaner, kjennes valget svært riktig.

Maria Farsund tiltrer som daglig leder i august og har klare forventinger til oppgavene som venter.

Hva trigger deg mest med jobben?


– Som daglig leder i Fyllingen Bergen ser jeg frem til å ha en variert hverdag. Jeg ser frem til å kunne kombinere min tidligere arbeidserfaring, utdanning og egen interesse i denne nye rollen.

Du har en variert arbeidserfaring, kan du trekke ut noen gode elementer fra de ulike jobbene som du kan dra nytte av i denne jobben?

– Som tidligere daglig leder for Ochre Health Bruce har jeg vært med å lede et av Australias største legesenter. Jeg setter pris på at jeg kan gå inn som daglig leder i FyllingenBergen og vite at jeg er komfortabel i denne rollen  og vite at jeg takler utfordringer. 

– Som kaptein på elite nivå i volleyball, trener på klubbnivå og regionsnivå vet jeg verdien av et godt samarbeid og hva dette kan utgjøre. Dette er noe jeg ser frem til å ta med meg inn som daglig leder i FyllingenBergen.  

Gjennom ansettelsesprosesen har du fått kjennskap til våre planer om ny klubb, hvilke tanker har du rundt dette?

– Jeg forstår at det vil være delte meninger om dette på nåværende tidspunkt ettersom det stilles mange spørsmål, men tenker man langsiktig så er dette et prosjekt jeg har stor tro på vil være et godt grunnlag for å sentralisere håndball i Bergen og ser frem til en spennende tid fremover.

Hvordan er relasjon din til Bergen by?

– Bergen har jeg lenge ansett som mitt andre hjem. Jeg liker at Bergen er fylt med idrettsglede og omringet av fjell. Jeg har både bror og søster som bor her og jeg ser frem til å tilbringe mer tid med de nå som jeg vil bo i samme by. 

Vi gleder oss til å få Maria på plass over sommeren og avslutter med følgende kommentar fra styreleder;

Vi er utrolig glad og stolt over valget av Maria som ny daglig leder, og ikke minst av at hun valgte oss. 

Sammen med vår samarbeidspartner Standout har vi gjennomført en grundig ansettelsesprosess og mange gode kandidater viste sin interesse. Vi kunne faktisk velge på øverste hylle, det kan vi som klubb være stolt av. 

Med Maria får vi tilført ny kunnskap og kompetanse, energi, struktur, lidenskap for idrett og et solid engasjement. Dette gleder jeg meg til og ønsker Maria varmt velkommen.

For ytterligere kommentarer :

Nina Britt Husebø – 908 71 501
Maria Farsund – 905 26 168