Fredrik Mossestad klar for sluttspillfinale – Bergen

Fredrik Mossestad klar for sluttspillfinale

Klubblegenden som før denne sesongen dro til svenske Skövde skal i dag ut den første av sluttspillfinalene mot Sävehof. Vi har tatt en prat med Fredrik om hans første år i Sverige.

Hvordan er livet til Fredrik Mossestad om dagen?

Veldig bra! Kan absolutt ikke klage når man skal få spille sin første sluttspillfinale og sommeren nærmer seg. Så skal det også bli godt å få sett min samboer og familie igjen etter mange måneder alene her nede.

Noen tanker om din første sesong utenlands?

Det startet vel litt som forventet i starten med litt høye skuldre og ujevne prestasjoner de første par matchene. Etter det har alt godt oppover og jeg er fornøyd så langt med det både jeg og laget har fått vist.

Vi registrerer gjennom dine SoMe kanaler at du spiller en del golf med lagkameratene dine. Er du blitt god?

Hehe, jeg kan absolutt ikke skryte på meg noe singelhandicap selvom man har fått mer tid til golf enn tidligere. Jobber dog så ofte som man har muligheten til å bli litt bedre 😉 Snittet på gjengen her ellers derimot er solid!

I Norge har vi spilt lite håndball denne sesongen, hvordan har svenskene løst det?

Vi har fått spille som normalt, selvfølgelig uten publikum, og ved å bli testet to ganger i uken så og si hele sesongen igjennom. Det har vært en stor trygghet for spillere og ledere.

Klar for sluttspill finale i første forsøk, hvordan føles det?

Det er stort både for meg og byen, spesielt siden det er 14 år siden sist klubben var i finale. Det merkes godt rundt i byen at vi er i finale og det er kjekt å se hvor mange som følger med oss selv når de ikke får komme i hallen! Normalt sett ville det vært 2300 og utsolgt, men det får vi ta når verden er normal igjen.

Hva tenker du om FB planer om nytt navn og flytting til sentrum i påvente av ny arena?


Veldig spennende å se om dette kan gi det løftet jeg og folk i Fyllingen har håpet på igjennom flere år. Håper absolutt man får på plass en ny arena og får løftet budsjettet til de rammene jeg opplever her i klubben og generelt rundt om i Sverige! Hadde vært ordentlig gøy å komme «hem» til ny arena og forsøkt å nå toppen i Norge!

VI ØNSKER FREDRIK LYKKE TIL I SLUTTSPILLFINALENE!!