Didrik Linderud legger opp – Bergen

Didrik Linderud legger opp

Det ble kun en sesong for Didrik Linderud i FyllingenBergen. Klubben og spilleren er enig om å terminere kontrakten av medisinske årsaker.

Vi har tatt en prat med Didrik om hans situasjon og han kan fortelle følgende:

Det har vært en prosess som har vært krevende. Jeg har brukt mye tid på å tenke og prøve å finne ut hva som er det beste for meg og kroppen min. Det har også blitt flere legebesøk med en del venting på svar. Så beslutningen har absolutt vært vanskelig å komme frem til, men jeg er sikker på at jeg har tatt det riktige valget. Etter to runder med kyssesyke og utmattelse tåler rett og slett ikke kroppen toppidrettsbelastningen godt nok.

Vårt medisinske apparat har sammen med Didrik hatt tett dialog rundt utfordringer.

Teamet rundt laget har vært der hele tiden og bidratt med coaching og medisinsk rådgivning slik at jeg har hatt de beste forutsetningene for å ta en beslutning. Så har jeg fått god støtte hjemmefra med spørsmål som får en til å tenke, støtte og gode råd. Men dette har først og fremst vært min beslutning, hvor laget og de rundt meg har gitt meg tid til å ta en selvstendig beslutning.

Har du rukket å tenkt på hvordan dagene dine blir fremover, etter å ha levd med toppidretten så lenge?

Fremover vil det nå gå mest i juss, så veldig mye tid til overs er det ikke. Det er likevel mer tid til kjæresten, venner og familie. Samt skal jeg bruke litt tid på å trene meg tilbake til en normal hverdag. Det blir nok rart å ikke tilbringe så mye tid i en håndballhall, men jeg gleder meg også til en annerledes hverdag.

Avslutningsvis vil Didrik gjerne takke for en flott periode i klubben.

Takk for året, gode minner, venner og erfaringene! Jeg har stor tro på retningen til FyllingenBergen og den jobben som gjøres hver dag, og gleder meg til å se FyllingenBergen i toppen snart. Jeg ønsker dere all lykke til og skal heie på dere fra sofakroken fra nå av.

FyllingenBergen ønsker å takke Didrik for perioden i klubben. Profesjonaliteten du har vist fra første dag, har vært enestående. Du har så lenge kroppen har tålt det, gått foran hver eneste dag i treningsarbeidet.
Lykke til med studiene!!