Sondre Skare (19) har signert – Bergen

Sondre Skare (19) har signert

Åsabuen Sondre Skare har satt sin underskrift på kontrakten med FyllingenBergen. Den fysisk meget robuste linjespilleren med fortid i Åsane Håndball og senest TIF Viking er klar for byens eliteserielag.
Fredrik Ruud er klar på at den primære kamparenaen skal være hos vår partnerklubb, Fyllingen Håndball.

Hovedtrener Fredrik Ruud har følgende å si om Sondre:

«Vi har fulgt Sondre over lenger tid gjennom den jobben han har gjort i Viking og ikke minst i skolehverdagen. Det er en spiller som har en x-faktor i form av det å fange ball og vi er overbevist om at vi vil kunne tilby en hverdag hvor han kan få lov til å utvikle seg videre som håndballspiller. Med Andreas Ungesson ute, så var vi avhengig av å få på plass en tredje linjespiller i treningsgruppa. Gjennom primær kampaktivitet i Fyllingen, tror vi at Sondre kan ta nye steg. Noe han viste allerede i første treningskamp mot TIF Viking«, avslutter en fornøyd trener.

Sondre Skare er allerede i gang med oppkjøringen til neste sesong sammen med resten av gruppen, og uttrykker en glede over å ha landet avtalen:

«Jeg gleder meg til den kommende sesong. Målet mitt er å få en sesong hvor jeg kan utvikle meg gradvis og pushe de andre på trening. Det er en veldig motiverende gjeng å trene med. Hele klubben er mer profesjonelt drevet og vi blir meget godt ivaretatt. Jeg har blitt tatt veldig godt i mot av spillere og trenere både på -og utenfor banen.
Heldigvis har jeg en forståelsesfull arbeidsgiver som gjør at jeg klarer å kombinere yrke som lastebilsjåfør og håndballspiller. Så må få lagt inn litt skryt til sjefene mine i Rivenes», blunker den blide linjespilleren.