BDO forlenger avtalen – Bergen

BDO forlenger avtalen

Det har dessverre blitt mange avlyste arrangementer denne sesongen, til tross for det ønsker BDO å bli med videre.

«Vi har dessverre måtte avlyse mye av vår aktiviteter denne sesongen, men vi har møtt stor forståelse for dette. Heldigvis får vi rundet av sesongen med ett par aktiviteter», sier markedssjef Andreas Gjeitrem som holder på å planlegge kommende golfturnering.

BDO stilte med 4 lag i Ulriken Opp. En meget sporty gjeng som nøt denne herlige vårdagen.Charlotte Bårdsen partner i BDO sier følgende om forlengelsen:

Vi kom knapt i gang med de planene vi hadde med FyllingenBergen før corona satt inn. Vi ønsker å bidra i B2B nettverket og få til gode samarbeid med klubben og andre sponsorer. Motivasjonen til å få til noe er stor og vi ser frem til å treffe mange spennende mennesker og bedrifter i FyllingenBergen nettverket så snart det lar seg gjøre.

Markedssjefen er strålende fornøyd med så positive samarbeidspartnere.
«Vi gleder oss til fortsettelsen og ikke minst skal det bli kjekt å få kommet i gang med våre planlagte aktiviteter over sommeren«, avslutter FyllingenBergens markedssjef.