(TV) Spillerne på håndballskole besøk i høstferien – Bergen

(TV) Spillerne på håndballskole besøk i høstferien

Håndballspillerne i Bergen Håndball har tidligere vært instruktører på egen håndballskole. I år ønsket vi heller å besøke flest mulige forskjellige miljøer.

#Obosgirtilbake

Les også: Bergen Håndball deltar i #strandryddeuka!

Vi har et ønske om å treffe flest mulig klubber gjennom sesongen på ulike aktiviteter. Tradisjon tro vet vi at mange håndballklubber har håndballskoler i høstferien. Derfor var vi spente på hvor mange klubber som ønsket besøk av våre spillere. Det var ekstremt gledelig at hele 15 klubber ønsket besøk fra våre spillere. De fleste av våre spillere studerer ved siden av håndballen og derfor er det en hektisk kalender hos de fleste. Høstferien betyr avbrekk fra studier og dermed også en åpning for at spillerne kan bruke tid på å besøke breddeklubbene i Bergen og omegn.


Kjøkkelvik, Mathopen, Bjørnar, Stord, Åsane, Skjergard, Fyllingen, Askøy, Flaktveit, Fana, Os, Bønes og Årstad fikk alle spillere på besøk. Tilbakemeldingene har vært fantastiske og spillerne våre kan melde om utrolig hyggelige besøk og ikke minst smilende og positive instruktører rundt i hallene.


Vi har laget en video fra våre besøk, hør også hva spillerne våre husker best fra egne opplevelser som deltager på håndballskolen.

En liten bonus til alle deltagerne som deltok på håndballskoler denne høstferien er at de får gratisbillett til Bergen – Kristiansand førstkommende søndag. Vi gleder oss til å se dere igjen, ta med kulepenn så er vi klare for å signere autografer hele kvelden.