Backe Bergen inn som partner – Bergen

Backe Bergen inn som partner


Det er svært gledelig å ønske Backe Bergen velkommen som partner, da det er flere år siden vi sist hadde en entreprenør med på laget.

Backe Bergen er en del av konsernet Backe, og holder til i Fjøsangerveien. De siste årene har Backe Bergen bygget det nye Scandic Voss Hotell og gondolbanen på Voss. Sommeren 2020 kjøpte de opp Betonmast Bergen, og startet med det en storsatsing i Bergensområdet, blant annet på utvikling og bygging av idrettshaller sammen med sitt søsterselskap, Backe Idrettsbygg.

Hyller planene til Bergen Håndball

«Vi har vært så heldig å få være kjent med planene til Bergen Håndball gjennom en lengre dialog om mulig samarbeid. For oss er det inspirerende at en toppklubb engasjerer seg mot breddeklubbene. Det er også utrolig kjekt at Bergen Håndball skal spille på ulike arenaer i en periode, slik at flest mulig tar turen på kamp. Backe bidrar svært gjerne til at Bergen Håndball kan få realisert drømmen sin om en flerbrukshall i Bergen», sier en fornøyd daglig leder Arne Kleivdal.

https://bergenhandball.no/2021/05/28/nymark-idrettsomrade-en-mulighet-for-mangfold/

Vi ønsker Backe Bergen velkommen på laget og skal Backe hverandre i årene som kommer!

Markedssjef Andreas Gjeitrem i Bergen Håndball sammen med gjengen i Backe. Foto: Bergen Håndball