OBOS inn som ny partner – Bergen

OBOS inn som ny partner

OBOS er nye samarbeidspartnere for Bergens nye håndballag.
Visjonen til Obos: «OBOS bygger framtidens samfunn og oppfyller boligdrømmer».

Vår visjon er «å være en toppklubb for hele Bergen». I samarbeid med våre partnere skal vi i tiden fremover lansere flere spennende tiltak/prosjekter for å øke rekruttering og hindre frafall i regionen vår.

Kjetil Solevåg Pedersen om avtalen:

I OBOS har vi et stort ønske om å ta samfunnsansvar. Både gjennom idrett, men også gjennom miljø og klimatiltak. Det at en ren toppklubb har så stort engasjement for hele byen og dens miljøer gjør at OBOS ville være med på reisen.
Det å få lov til å være med på å skape aktivitet, skape drømmer og ikke minst bry seg om alle miljøene i byen er noe vi ser frem i mot.
Det skal bli kjekt å følge håndballguttene tettere å se hvordan de klarer å skape begeistring og engasjement blant Bergens publikummet.

Andreas Gjeitrem om avtalen:

OBOS er en av nordens største boligutbyggere, eid av over en halv million medlemmer. Samtidig er de en av få store eiendomsaktører som virkelig er gode på å gi tilbake. De har vært utrolig flinke gjennom covid med ekstra støtte til idrett/næringsliv som har trengt hjelp i en vanskelig tid. De har ett tydelig fokus på miljø og klima-utbygging. Samt at de vil sørge for at de bidrar til gode oppvekstmiljøer. Gode oppvekstvilkår tror jeg man får av å skape forbilder og drømmer gjennom idrett eller andre aktivitetstilbud.
Vi skal skape forbilder å bidra til at klubbene rundt oss får synliggjort aktivitetstilbudene. Dette samarbeidet forplikter og det er bra!

Ønsker du å bli OBOS medlem og oppnå en rekke fordeler så kan du gjøre det her.