Lerøy forlenger avtalen – Bergen

Lerøy forlenger avtalen

Lerøy går inn som partner til våre prosjekter som er rettet mot dagens unge håndballspillere for å redusere frafall.


I forbindelse med vår prosess om ny klubb har vi involvert våre samarbeidspartnere. Lerøy som er en av våre største støttespillere har derfor vært orientert om våre planer. Det er derfor svært gledelig at Lerøy deler våre ambisjoner og tidlig signaliserte ønske om forlengelse av avtalen.

Engasjementet størrelse er rekordsstort og Lerøy har signalisert at de ønsker å være bidra ytterligere i våre prosjekter som skal dedikeres til barne og ungdomsklubbene i regionen. Uten støtte til prosjektene våre ville vi ikke kunne finansiert denne type aktivitet.
Vi gleder oss derfor til å lansere våre planer sammen med Lerøy når de er endelig spikret. Vi kan røpe så mye at tiltakene som planlegges vil få stor betydning for byens guttehåndball miljø.

Anne Hilde Midttveit om avtalen:

Vi synes klubbens prosjekt er kjempespennende og ser virkelig fram til å delta på laget som sammen med klubbene skal sitte Bergen på kartet som ledende i utvikling og satsning på guttehåndballen.

Andreas Gjeitrem om avtalen:

Vår visjon er er å være en toppklubb for hele Bergen. Det å være en toppklubb er så mangt, noe av det som er det viktigste for oss er å bety noe for noen. Helst flest mulig. Men alle vi påvirker er viktig for oss. Derfor jobber vi knallhardt for å lage prosjekter som skal bety noe. Vi har rukket å prate med en del klubber om noen av våre prosjekter, der var det stor begeistring. Det er utrolig inspirerende!

Les mer om våre bærekraftsmål og hvordan vi sammen med Lerøy jobber for å bidra til at vi skal lykkes med målene.