Metis videregående skole forlenger avtalen – Bergen

Metis videregående skole forlenger avtalen

Metis videregående skole og FyllingenBergen forlenger et godt samarbeid. 

Daglig leder i Metis Videregående skole, Trond Botnen, forteller følgende om avtalen:

– Vi var aldri i tvil om at vi ønsket å forlenge vårt årelange samarbeid med FyllingenBergen. De har mange spennende planer fremover for å løfte håndballen i byen ytterligere akkurat som vi jobber med å utvikle skolen vår mot nye høyder.

Salgs- og markedssjef Andreas Gjeitrem gleder seg til fortsettelsen sammen med Metis.

– Vi er strålende fornøyde med samarbeidet. Når samarbeidet nå blir ytterligere forlenget så forteller det noe om to parter som får mye godt ut av hverandre. Metis videregående skole er flinke til å delta på våre aktiviteter og har til tross for et krevende år vært utrolig positive.
Nå gleder vi oss til fortsettelsen og skal skape nye gode opplevelser sammen
, sier markedssjef Andreas Gjeitrem.